Upute za korištenje ovog blogETA

A vidi nazvala sam ovo čudo blogom, već! Čudna stvar, čudna stvar, preko noći skupiš i ponekog prijatelja i ujutro se iznenadiš kada dobiješ peticu, a ja nisam htjela peticu, htjela sam samo zvjezdicu. Blago meni.

Podijeliše mi savjeta, uputa, dobronamjernih koliko sa uspjela shvatiti, ali Miki moj, sve ti je to za uzeti sa zadrškom. Odem vidim, kad svi se pogubili, ne znaju ni sami gdje udaraju a govore meni gdje ću, šta ću i kako ću.

Ne želim klasiku, ne želim po pravilu, ako ću tako neću nikako. Da želim pisati blog za sebe ja bih sebi otvorila jedan u lijepom, divnom i krasnom Wordu pa tipkala do mile volje i možda nekada ukoričila. Brate dragi da znam onda čemu sam pisala. Ovako samo vrijeme gubim, zajebavam se i upuštam u dijaloge, trijaloge s provokatorima, nadrkanim tinejdžerima, opštim nejebičarima i pokojom zajebantskom dušankom koja svoj život nije podredila blogu i virtualnom svijetu.

Miki moj, ja ti plaho ovdje volim trabunjati i pizditi, jer sam jebeni popizditis žena. Volim ovako i ovako će biti, a jebene komentare rado primam i sa zadrškom prihvaćam. Frendove dodajem i ne dodajem, al me mater moja naučila kulturi. Ko tebe kamenom ti njega kruhom. Vama kako volja…

Miki moj dobro mi stoj!

U potpisu tvoja Nesigurna

16 komentara

Komentariši